Utolsó kommentek

Címkék

Garázsproject blog

2010.07.29. 18:39 | Kapitány2 | Szólj hozzá!

Címkék: blog

Ismét egy blogot szeretnék figyelmetekbe ajánlani. Endi, a hírhedt (:-)), a hcgamedev.blog.hu/ szerzője nemrégiben indított egy új blogot, melyet a garazsproject.blog.hu/ címen érhettek el.

Miről is szól ez a blog?

Hiszek abban, hogy garázsprojectekből születhetnek komoly, eladható játékok. Egy garázsproject ugyanis nem csak arról szólhat, hogy kezdők próbálkoznak, tanulnak és álmodoznak. :) Összeállhatnak profik is, és csinálhatnak jó dolgokat munka mellett, illetve úgy is működhet a dolog, hogy a csapat egy része profi emberekből áll. Továbbá hiszek abban is, hogy egy elkezdett garázsprojectet el lehet adni, befektetőt lehet találni rá, főleg, ha már prototípus szinten működik.

De nem lesznek itt elméleti leírások, ötletelések, nagy dumák. Konkrétan projectekről lesz szó. Kezdésnek a saját munkáim, amelyekhez embereket keresek. De nagyon szeretném ha jelentkeznének garázscsapatok a munkáikkal, amelyet ha működőképesnek ítélek, bemutatom itt a blogban, illetve segítek nekik (akár komolyabban is - persze részesedésért).

Érdekesen hangzik, remélem, hogy lesz majd folytatás is.

A bejegyzés trackback címe:

https://gdev.blog.hu/api/trackback/id/tr212185517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása