Utolsó kommentek

Címkék

Retró game - G.I.Joe

2011.11.03. 20:45 | Kapitány2 | Szólj hozzá!

Címkék: zene retró commodore

A mai napon véletlenül eszembe jutott egy régi Commodore 64-es játék. Ezzel a programmal még a nyolcvanas évek közepén játszottak az akkori szentesi IH-beli számtech klub tagjai minden vasárnap délelőtt, míg én a egyetlen szabadon maradt Commodore 16-oson programoztam. Ez a játék a G.I. Joe: A Real American Hero volt. A GI egyébként - némi akasztófahumorral - a Government Issue, azaz a kincstári tulajdon rövidítése. Jó érzés lehetett amerikai katonának lenni :-)

gi_joe.gif

A játék egyébként nem hagyott túl mély nyomot bennem, de a zenéje a mai napig rendszeresen eszembe jut. Ma már egyszerű SID-es prüttyögésnek tűnik, ám mégis olyan, amit ha az ember egyszer hallott, akkor többé nem felejti el. A Youtube-on akár meg is hallgatható:

Remélem, nektek is tetszett :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://gdev.blog.hu/api/trackback/id/tr913351450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása