Utolsó kommentek

Címkék

Function 09 - GameDev compo

2009.08.29. 19:03 | Kapitány2 | Szólj hozzá!

Címkék: verseny jf

Játékfejlesztés.hu ismét minigame versenyt hirdetett Function 09 - GameDev compo címmel:

Ha valakinek hiányérzete lenne, mert egy ideje nem volt minigame verseny, annak jó hírünk van! A 2009-es Functionön ismét megmérettethetitek magatokat, mert idén is lesz gamedev compo!
Azt javaslom ne is húzzuk az időt, jöjjön a lényeg :

Az oly megszokott témaféle/megkötés/iránymutatás...na, ilyen most nem lesz! :) Olyan játékot csináljatok, amit szerintetek egy ilyen eseményen a nagyérdemű a legszívesebben tolna! Hogy ez épp egy Crysis 7, vagy a hatszákilencvenkettedik tetris-klón, netán egy teljesen új felfogásban készült alkotás, az teljes mértékben a ti döntésetek. A lényeg, hogy szórakoztasson mindenkit! A verseny neve így az lesz, hogy :

Közönségjáték


(Ugye milyen találó...? :))

Emlékeztetőül: a verseny a function 09 demoscene esemény gamedev compója. Ez többek között egyrészt azt jelenti, hogy a nevezőknek erősen ajánlott megjelenni a rendezvényen, ott akár az utolsó pillanatig fejleszteni, majd bemutatni a saját játékát a közönségnek. Másrészt a játékokról a jelenlévők fognak szavazni, ez alapján dől el a sorrend. Ha igény van rá, szövegesen értékelhet a zsűri később, de sem ez, sem az otthonülő JF tagok véleménye nem fog a végeredménybe beleszólni.

Határidő: (előreláthatólag) Szeptember 17. éjfél. Ha jössz functionre, ott még heggesztheted a műved, ha nem, az éjféli verziót fogjuk vinni belőle.

Reméljük, sikeres lesz a verseny. A teljes kiírást az alábbi címen lehet megtalálni:

ilab.hu/jf/kiemelt.php

A bejegyzés trackback címe:

https://gdev.blog.hu/api/trackback/id/tr371346940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása