Utolsó kommentek

Címkék

Mingame Darwin

2009.05.27. 15:23 | Kapitány2 | 1 komment

Címkék: verseny minigame jf

www.jatekfejlesztes.hu/ ismét minigame versenyt hirdetett! A verseny kódneve "Minigame Darwin".

 

Már megint demoscene partyn: SceneCON 2009. Ezúttal a SceneCON gamedev compojaként fog emlékezni az utókor az eseményre, és ez hasonló szabályokkal jár, mint a tavalyi function'08 kooperáció: a játékok bemutatására a helyszínen, élőben lesz lehetőség, és a jelenlévő közönség szavazatai adják majd az eredményt. De ne szaladjunk ennyire előre.. igazából, menjünk egééészen vissza az időben, a kezdetek kezdetéhez. Aztán onnan irány előre, de ez már a ti dolgotok:

A téma az evolúció, fejlődés. Ahogy a kétféle logó is sugallja, a fejlődés szó értelmezhető szabadon, nem muszáj a szelekció-reprodukció-mutáció szentháromság ösvényét taposni. Az evolúció vs teremtés topik tanulsága szerint régóta feszegeti a fantáziátokat a téma, szóval mindent bele ;)

Határidő: június 20., 16:00. Ha viszont nem jönnél SceneCON-ra, és azt szeretnéd, hogy mi vigyük el és mutassuk be helyetted, akkor június 19. éjfélig küldd el / töltsd fel / majd kitaláljuk. De inkább gyertek el!

Mit mondjak, érdekes ötlet :-) Kíváncsi vagyok, mit tudnak majd belőle kihozni a versenyzők. Ha minden jól megy, én is indulok rajta, csak legyen egy kis időm az (egyelőre titkos :-)) ötlet megvalósítására.

További infók itt: ilab.hu/jf/kiemelt.php

A bejegyzés trackback címe:

https://gdev.blog.hu/api/trackback/id/tr661146974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

too damn pretty to die · http://apuokolbeszoruloarca.blog.hu/ 2009.05.27. 16:36:46

De meglepődtem amikor feltűnt a cím az rss olvasóban :)
süti beállítások módosítása