Utolsó kommentek

Címkék

Elindult a Fantasybooks.hu oldal!

2012.03.01. 17:15 | Kapitány2 | Szólj hozzá!

Címkék: könyv

A mai napon elindult a Lidércfény Online Kulturális Magazin társoldala, a Fantasybooks.hu!

http://www.fantasybooks.hu

Az oldallal az a célunk, hogy a magyar közönség részére híreket, ajánlókat és ismertetőket tegyünk közzé elsősorban a fantasy, horror és sci-fi témákban megjelenő könyvekkel és képregényekkel kapcsolatban. A terv már régen megfogalmazódott a Lidércfény szerkesztőinek fejében, de csak most értünk el abba a fázisba, hogy kézzelfogható formát öltsön az oldal. Egy WordPress motorral és egy ingyenes WordPress theme-mel a mai napon összeállítottunk egy remélhetőleg jól használható honlapot, melyen első lépésben a másutt is olvasható ajánlóinkat tesszük közzé.

Mennyiben kapcsolódik ez a honlap a játékfejlesztéshez? Az oldalon gyakran olyan könyvekről is olvashatunk majd, amelyek népszerű számítógépes játékok világához kapcsolódnak.

Természetesen nem akarjuk teljesen zárt körűvé tenni az oldalt. Ha valaki elég tehetséget és elszántságot érez ahhoz, hogy a témába tartozó ajánlókat írjon részünkre, és szeretne bekerülni szerzőink közé, akkor regisztráljon az oldalon, majd vegye fel velünk a kapcsolatot a kapitany@fantasybooks.hu e-mailen, hogy el tudjuk végezni a további egyeztetéseket (ami annyit jelent, hogy az oldal adminja szerzői jogokat állít be a jelentkező részére).

Még egy kérés: ha tetszik az oldal, akkor kérjük, hogy terjesszétek mindenfelé a hírét :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://gdev.blog.hu/api/trackback/id/tr704278848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása