Utolsó kommentek

Címkék

Grand Prix Circuit

2010.02.23. 19:07 | Kapitány2 | 1 komment

Címkék: retró

Mostanában sokat játszunk otthon öcsémmel, Elmerikkel a Need for speed Most wanted XBOX360-verziójával. A mai napon is az NFS-ről beszélgettünk, amikor is valamelyikünknek eszébe jutott egy régi versenyautós játék, a Grand Prix Circuit. Ezt a programot a 80-as évek végén adta ki az Accolade több géptípusra, köztük a PC-re is. Annak idején először Commodore 64-en, majd PC-n (fekete-narancssárga Hercules monitoron) játszottunk a GPC-vel. Kettőnyolcvanhatosunkon játszva nagyon élveztük a két színű grafikát illetve a PC speakeren felcsendülő zenét és hanghatásokat. Mai szemmel nézve persze nevetségesnek tűnik a program, de akkoriban azért elég jó játékélményt nyújtott. Néha ma is visszagondolunk bátor ellenfeleinkre, ilyenkor mindig felmerül Don Matrelli, Travis Daye, Tse Sakamoto és Nigel Levins neve. Persze azért ma már inkább az NFS a menő :-)

Ha valaki kíváncsi a játékra, ezeken a címeken találhat némi infót:

en.wikipedia.org/wiki/Grand_Prix_Circuit
Youtube videó: www.youtube.com/watch

A bejegyzés trackback címe:

https://gdev.blog.hu/api/trackback/id/tr371784682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Powerslave 2015.06.28. 23:08:12

Zombit élesztgetve hozzáköpném, hogy az NFS egy hulladék - emlékeim szerint 5 évvel ezelőtt is az volt már -, a GPC-vel meg néha még ma is szívesen elökörködöm.

Tássék pahansolni: www.bestoldgames.net/eng/old-games/grand-prix-circuit.php
süti beállítások módosítása