Utolsó kommentek

Címkék

The 100 greatest games of all time

2009.08.16. 10:35 | Kapitány2 | Szólj hozzá!

Címkék: retró toplista

Az Empire Magazine összeállított egy listát, amely minden idők legjobb 100 játékát tartalmazza - az ő szemszögükből nézve. A listát a www.empireonline.com/100greatestgames/ címen lehet elérni. Egy ilyen válogatás persze szükségképpen szubjektív, így az ember nem is ért vele feltétlenül egyet - ettől függetlenül sok olyan játék volt a felsoroltak között, amely ott van az én kedvenceim között is: Starcraft, Oblivion, Quake, Half Life 1 és 2, Doom, de meg kell említeni még a Tetrist, az Elite-ot és persze a World of Warcraftot is. Hiányoltam viszont a Warcraft sorozatot. Más játékos persze más programokat tett volna a listára.

Ettől függetlenül érdemes végignézni a válogatást, találunk köztük nemrégiben megjelent játékokat, de a hozzám hasonló korú játékosoknak nosztalgiázásra is lesz lehetőség. Jó szórakozást kívánok hozzá :)

A bejegyzés trackback címe:

https://gdev.blog.hu/api/trackback/id/tr441312469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása