Utolsó kommentek

Címkék

Régi idők nagy játékai - megint egy blog

2009.06.21. 19:38 | Kapitány2 | Szólj hozzá!

Címkék: blog retró

Ismét egy játékokhoz kapcsolódó, nemrégiben indult blogot ajánlok figyelmetekbe, amely régi programok ismertetésével foglalkozik. A címe: Régi idők nagy játékai, avagy Old game is great! Itt lehet elérni:

oldgame.isgreat.org/

A köszöntő szerint:

 

Szeretek játszani, jó amikor az ember elmerülhet egy másik világban, amikor magával ragad egy történet, amikor igazi érzelmeket vált ki az emberből a játék...és most nem a dühre gondoltam, ami a sokadik sikertelen próbálkozás után ránk törhet. Olyan játékokról beszélek, amelyek időt állóak, 10 év múlva is emlékszünk / emlékezni fogunk rájuk. Mivel időnként vásárlok játékot, de sem pénzem, sem gépem a legújabbakhoz, így mindig az olcsó kategóriába lecsúszott, de még mindig jó minőségű klasszikusok közül szoktam válogatni. Az ilyen fajta játékokról fogok itt írni, mint például a Baldur's Gate II, a Heroes of Might and Magic III vagy éppen a GT Legends, nincs különösebb megkötés csak annyi, hogy 4000 ft alatt (főként 1-2-3 ezer) legyen kapható a játék és hogy nyújtson tartalmas szórakozást. Esetleg a már nem kapható klasszikusok is bekerülhetnek amiket megtalálok itthon a polcomon vagy már ingyenessé váltak.

Mint említettem, a blog nemrég indult, így még csak néhány játékról olvashatunk. A választott téma alapján ígéretesnek tűnik, reméljük, hogy lesz folytatás is.

A bejegyzés trackback címe:

https://gdev.blog.hu/api/trackback/id/tr381199381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása